top of page

 

Samsung Galaxy S Herstellingen

Samsung Smartphone Galaxy S herstellingen. Scherm, batterij,.. vervangingen zonder afspraak in Brussel!

 

Je Samsung smartphone werkt niet meer? Is het scherm van je Samsung gebroken? Geen paniek, The Repair Club is hier om te zorgen voor je telefoon weer werkende te krijgen. Onze techniekers zijn specialisten die kunnen zorgen voor het herstel van Samsung in Brussel, ongeacht van het model of het probleem.

Al onze herstellen worden terplekke gedaan en zonder afspraak in minder dan 30 minuten; afhankelijk van het herstel, kan het een beetje langer duren of en de zeldzame gevallen kan je Samsung voor 24 uur of meer worden geïmmobiliseerd.

We willen graag vermelden dat we weten dat Samsung scherm herstellingen duur zijn, en we dit betreuren. Samsung verkoopt hun onderdelen rechtstreeks, geen competitie en geen tussenpersonen. Daardoor zijn alle onderdelen perfect origineel. Maar Samsung domineert en pas daardoor buitensporige bedragen toe.

Wachtende op nieuwe regels van de Europese Commissie zoals de gene recent geadopteerd door in de huishoudtoestellen sector, doen we alles om onze kosten van Samsung herstellingen zo laag mogelijk te houden.

Réparation_samsung_galaxy_Bruxelles.jpg

Iets anders ? Contacteer-ons

bottom of page