top of page

 

Herstelling iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus Herstellingen Snel en Zonder Afspraak in Brussel!

Scherm, batterij,… vervanging in 30 minuten

 

Onze techniekers zijn gespecialiseerd in iPhone 7 Plus herstellingen, ze zullen een diagnose maken van je iPhone 7 Plus en bieden je een gratis prijs schatting aan voor het herstel, zo snel mogelijk. Door onze ervaring, kunnen we je iPhone herstellen tegen de beste prijs en zo snel mogelijk. ​

 

 

Al onze herstellingen worden gedaan ter plekke en zonder afspraak in minder dan 30 minuten bij de meeste gevallen; De interventie kan iets langer duren of, in de meest zware gevallen vergen dat je iPhone voor 24 uur of meer wordt geïmmobiliseerd. 

Waarshuwing: De iPhone 7 Plus lijdt onder een serieel probleem herkent door Apple: Netwerk problemen (blijft in onderzoek niet te verwarren met de het welgekende microfoon probleem, herstelbaar maar niet erkent door Appel. Dit is alleen voor iPhones 7 Plus verkocht in Azië, maar als je een refurbushed iPhone gekocht hebt op de zwarte markt bevoordeeld, dan kan je iPhone 7 Plus zowel een Aziatische iPhone zijn. Je kan dit zien op de achterkant van je iPhone, geschreven in zeer kleine letters, is de inschrijving: Model: Axxx. Als je A1660, A1779 or A1780 leest dan is je iPhone Aziatisch en als je netwerk problemen hebt zal Apple je gratis een nieuwe wisselen. Heeft niets te maken met de legale garantie, zelf buiten garantie periode zal je iPhone worden gewisseld. Maak een backup van je date en ga naar de Apple winkel om je nieuwe iPhone 7 Plus te krijgen.

 

De iPhone 7 Plus lijdt ook onder seriele problemen niet erkent door Apple: Microfoon werkt niet (Audio IC); Loop reboot (Audio IC); Error 9 or 4013 (NAND geheugen); Grey wifi; laadt niet op of ontlaadt zeer snel(Tristar). 

Deze problemen vereisen micro lassen op het moederbord, geen zorgen wij zijn experts op dit vlak.

réparation_iphone7_plus_bruxelles.jpg
réparation_écran_iphone_7_plus.png

Scherm : Original refurbished / Compatible

120 € / 80€

réparation_oxydation_iphone_7_plus.png

Desoxydatie

30 €

réparation_chargeur_iphone_7_plus.png

Oplaad Connector

70 €

réparation_batterie_iphone_7_plus.png

Batterij

60 €

réparation_Son_iphone_7_plus.png

Earpiece/

Audio Chipset

40€/90 €

réparation_chargeur_iphone_7_plus.png

Ander Probleem

Gratis Diagnose

Iets anders ? Contacteer-ons

bottom of page