Herstelling MacBook Pro Retina 15'' 

MacBook Pro A1398 I Late 2012 - 2013 - 2014 - Early 2015

Herstelling MacBook Pro Retina 15". Snel en zonder afspraak in Brussel! Vervangen van scherm, batterij, SSD...

 

Onze interventies worden snel gedaan in onze werkplaatsen door onze techniekers die gespecialiseerd zijn in het herstellen van Mac producten. We garanderen onze herstellingen en werk. Bij The Repair Club stellen we een diagnose van het probleem op je MacBook en geven je een gratis en accurate schatting van het herstel voor we een interventie doen.

 

Is je apparaat traag? We versterken het met een nieuwe generatie EVO 970 SSD. Geeft uw Macbook alleen de appel weer? We installeren het systeem opnieuw. Een gemorste kop koffie op het toetsenbord? We desoxideren het apparaat. Te weinig ruimte? We plaatsen 1TB SSD's. Een map met een vraagteken? Geen probleem! Het toetsenbord of het trackpad werkt niet? We vervangen ze. Blazen de ventilatoren maximaal? Hij was nog nooit zo stil.

We kennen deze prachtige machines van buiten!

Wil je het oplossen zonder een nieuwe Apple laptop te moeten kopen? Onze service biedt een snelle en efficiënte oplossing aan voor de meeste herstellingen. Al onze herstellingen worden gedaan ter plekke en zonder afspraak.

De meest voorkomende problemen bij dit model?

Het scherm wordt plotseling zwart. De fout komt veel voor bij modellen uit 2013. Het wordt veroorzaakt door een probleem op het moederbord. Geen paniek, wij lossen het probleem binnen 4 uur op.

Het scherm geeft niets meer weer, maar het is niet gebroken. Het komt vaak voor dat de bedrading die het scherm met het moederbord verbindt, defect is. De reparatie duurt bij ons minder dan een uur.

 

Nuttige informatie omdat we aardig zijn: Apple heeft erkend dat sommige Macbook Pro Retina 15 "mid 2015 problemen met de batterij hebben. Ga naar de Apple Store voor een gratis vervanging van de batterij. Dit is een herinneringsprogramma, zelfs buiten de garantie vervangt Apple uw batterij gratis. Controleer hier of uw model in aanmerking komt.

Diagnose

Gratis

Scherm

620 €

Data Recovery

80 € - 150 €

Trackpad

120 €

SSD 500 (Evo 970)

320 €

Moederbord

280 €

Batterij

180 €

Deoxydatie

60 €

Toetsenbord

180 €

SSD 250 (Evo 970)

240 €

SSD 1 tb (Evo 970)

400€

Ander Probleem

Gratis Diagnose

Iets anders ? Contacteer-ons