top of page

Microsoldering - Moederbord herstellingen

 

Denk je dat je toestel niet meer werkt? Een hersteller of dienst-na-verkoop heeft beslist dat het moederbord moet worden vervangen en dat dit even veel zal kosten als een nieuw toestel?

 

Of het nu een iPhone, Smartphone, tablet, computer, ... is we hebben DE OPLOSSING!

 

We zijn gespecialiseerd in micro-elektronica en onze job stopt niet met het vervangen van een batterij, scherm,..

Ons team is gespecialiseerd in micro-solderingen en is instaat om verschillende componenten te vervangen zoals: weerstanden, filters, connectoren, IC’s, geheugen, chipsets,.. en ook zijn ze instaat om elektronische schema’s te interpreteren voor een diagnose te stellen.

 

Deze acute kennis van elektronica gecombineerd met extensieve technische ervaring laat ons toe om een van de eerste te zijn om de defecten zoals de touch chipset voor iPhone 6 en 6 Plus, microfoon problemen op iPhone 7 en iPhone 7 plus of stroom problemen op veel andere iPhones te kunnen herstellen.

Error 4013, Error 4014, Error 9, Wifi greyed out, defect geheugen, geen weergave, geen touch, geluidsproblemen, geeft geen licht meer, desoxydatie. Geen probleem, wij fixen alles.

 

Betwijfel je nog steeds onze competentie?

 

Wij zijn nog redelijk onbekend in het algemene publiek maar, wij zijn goed ingeburgerd in de gesloten cirkel van herstellers. Veel professionals vertrouwen op ons en outsourcen hun meest complexe gevallen naar ons.

 

Daag ons uit!

 

Door te komen naar The Repair Club, je zal waarschijnlijk je toestellen een 2de leven kunnen geven. onze prijsvoorstellen zijn gratis en geen kosten worden toe gerekend zonder je toestemming.

 

Om je een idee te geven, een iPhone moederbord herstelling kost gemiddeld €90 tot €180 incl. BTW en een MacBook moederbord herstelling kost €250 tot €450 incl. BTW

 

GEEN OPLOSSING, GEEN BETALING!

microsoudure%2520bage_edited_edited.png
bottom of page