Herstelling MacBook Air 13" 

MacBook Air A1369-A1466 I  Late 2010 - 2017

Herstelling MacBook Air 13". Snel en zonder afspraak in Brussel! Vervangen van scherm, batterij, SSD...

 

Onze interventies worden snel gedaan in onze werkplaatsen door onze techniekers die gespecialiseerd zijn in het herstellen van Mac producten. We garanderen onze herstellingen en werk. Bij The Repair Club stellen we een diagnose van het probleem op je MacBook en geven je een gratis en accurate schatting van het herstel voor we een interventie doen.

Is je apparaat traag? We versterken het met een nieuwe generatie EVO 970 SSD. Geeft uw Macbook alleen de appel weer? We installeren het systeem opnieuw. Een gemorste kop koffie op het toetsenbord? We desoxideren het apparaat. Te weinig ruimte? We plaatsen 1TB SSD's. Een map met een vraagteken? Geen probleem! Het toetsenbord of het trackpad werkt niet? We vervangen ze. Blazen de ventilatoren maximaal? Hij was nog nooit zo stil.

We kennen deze prachtige machines van buiten!

Wil je het oplossen zonder een nieuwe Apple laptop te moeten kopen? Onze service biedt een snelle en efficiënte oplossing aan voor de meeste herstellingen. Al onze herstellingen worden gedaan ter plekke en zonder afspraak.

De meest voorkomende problemen bij dit model?

Het scherm is zo vast ingesteld op een minimaal helderheidsniveau. Je kunt een beeld nauwelijks onderscheiden, maar het scherm heeft geen achtergrondverlichting. Meestal wordt deze afbraak veroorzaakt door oxidatie, niet noodzakelijkerwijs gekoppeld aan direct contact met een vloeistof, maar vaak alleen vanwege de omgevingsvochtigheid. Reparatie vereist de vervanging van componenten die op het moederbord zijn gesoldeerd, geen paniek, het is onze specialiteit.

De Macbook Air is erg traag en de ventilatoren blazen zoveel mogelijk. Ook hier wordt de storing meestal veroorzaakt door oxidatie, vooral op het toetsenbord of op het trackpad. Het is volledig te repareren.

Diagnose

Gratis

Scherm

420 €

Data Recovery

80 € - 150 €

Trackpad

90 €

SSD 500 (Evo 970)

320 €

Moderbord

250 €

Batterij

120 €

Deoxydatie

60 €

Toetsenbord

180 €

SSD 250 (Evo 970)

240 €

SSD 1 tb (Evo 970)

400€

Other Probleem

Gratis Diagnose

Iets anders ? Contacteer-ons