top of page

iPhone Herstellingen

Snelle iPhone herstellingen in Brussel!

 

Expert in iPhone herstellingen in Brussel, we herstellen je iPhone met uiterste zorg.

 

We bieden 1 jaar garantie met al onze interventies. ​ Vervanging van: gebroken scherm, gebroken glas, knop, batterij, oplaadconnector, speaker, microfoon, … ​ In Brussel zijn wij een van de enige die micro lassen voor complexe herstellingen. ​

 

We hebben alle benodigde onderdelen om je iPhone te herstellen. We bieden daardoor een herstel aan in Brussel die dezelfde dag klaar is zonder afspraak. In 90% van de gevallen duurt het minder dan 30 minuten. ​

 

We gebruiken alleen de beste onderdelen beschikbaar voor ons met garantie voor 1 jaar. Kopieën van dubieuze kwaliteit? Niet bij ons!

The Repair Club is een expert in het herstellen van alle Apple producten.

We bieden een Apple onderhoud service voor het herstellen of vervangen van de kapotte delen van alle Apple modellen (MacBook keyboard, moederbord herstellingen, harde schijf herstellingen, Mac scherm, iPhone herstellingen, iPad Herstellingen,…) en al je niet weet waar het probleem zit, bieden wij gratis een diagnose en prijs schatting.

Omdat je Mac overal en altijd met jou mee gaat en minder krachtig wordt met de tijd, is het belangrijk om hem in goeie conditie te houden. Onze complete computer herstellingsservice is hier om hem sneller te maken een 2de leven te geven.

Als je niet langer meer aan de foto’s en video’s kan van je Mac harde schijf biedt, The Repair Club een Mac data herstellingsservice.

Herstel jouw Apple producten bij The Repair Club

  • We kennen de Apple computer reeks voor meer dan 6 jaar!

  • We hebben onze expertise in Mac ontwikkeld en geëvolueerd door te werken aan alle Apple modellen.

  • We bieden een kwaliteitsvolle Apple onderhoudsdienst aan, voor een betaalbare prijs en met een snelle service

Réparation_iphone_bruxelles.jpg
bottom of page