top of page

 

Huawei Mate Herstellingen

Huawei Mate herstellingen. Scherm, batterij,.. vervangingen zonder afspraak in Brussel!

 

Je Huawei smartphone werkt niet meer? Is het scherm van je Huawei gebroken? Geen paniek, The Repair Club is hier om te zorgen voor je telefoon weer werkende te krijgen. Onze techniekers zijn specialisten die kunnen zorgen voor het herstel van de Huawei in Brussel, ongeacht van het model  of het probleem.

Al onze herstellen worden terplekke gedaan en zonder afspraak in minder dan 30 minuten; afhankelijk van het herstel, kan het een beetje langer duren of en de zeldzame gevallen kan je Huawei voor 24 uur of meer worden geïmmobiliseerd.

 

We zouden graag vermelden dat we op de hoogte zijn dat prijzen voor Huawei schermen te vervangen hoog zijn. Er zijn 2 beschikbare types, officiële originele door Huawei gecertificeerde onderdelen en kopieën. We hebben de keuze gemaakt door kwalitatieve reden om te werken met de officiële onderdelen. We verkiezen om een echte service te bieden aan onze klanten, een onberispelijke herstelling dat zal mee gaan en dezelfde prestatie zal hebben als het originele. Kopieën zijn goedkoper maar de kleuren zijn niet het zelfde, het glas is fragieler en hij is minder sensitief. Originele onderdelen zijn duurder maar maken het herstel onberispelijk en het toestel is zo goed als nieuw.

Huawei hecht veel belang aan de kwaliteit van hun product, zelf na herstellingen. Dat is de reden waarom Huawei meestal hun schermen al vooraf geassembleerd aan een nieuw chassis (contour van het toestel) verkoopt en met een nieuwe batterij inclusief.

Dus de prijs is relatief hoog maar je Huawei komt er uit als nieuw met een nieuw chassis en een nieuwe batterij voor de prijs van een scherm.

reparation-Huawei_Bruxelles.jpg

Iets anders ? Contacteer-ons

bottom of page