top of page

Dataherstel​

 

 

Wil je contacten, foto’s, whatsapp conversaties of nog iets anders terug krijgen?

We weten dat data heel belangrijk is voor je, of hun nu je herinneringen zijn of belangrijke informatie van je bedrijf.

 

Geen zorgen! Onze ervaring, onze gespecialiseerde techniekers en onze methodes laten ons toe om in de meeste gevallen je data, die zo essentieel is voor je, te herstellen zelf in de meest hopeloze gevallen.

 

Op een gebroken iPhone, smartphone of tablet

 

Je telefoon gaat niet meer aan? Toont je iPad niets meer? Is je iPhone in het water gevallen? Toont je Huawei lijnen van kleur? Je Samsung Galaxy  wordt niet langer herkent door je computer?

 

Er is geen nood om je toestel te herstellen om aan de data te kunnen. Is je scherm gebroken? Geen probleem. Gaat het toestel niet meer aan en uit? Geen zorgen.

Onze techniekers leggen focus op het herstellen van data, niets anders. Je zal niet worden aangerekend voor de onderdelen die worden gebruikt. Je krijgt je toestel terug in de zelfde conditie maar met de herstelde data getransfereerd op een ander telefoon of USB stick.

 

Behalve, in erge of complexe gevallen een data herstellingen op een smartphone die zijn scherm bijvoorbeeld niets meer toont zal 40 EUR incl. BTW kosten

Zou het toestel lijden onder een ernstig probleem maken we een gratis prijsvoorstel

 

Laat het toestel bij ons voor 24 uur en breng een USB stick of een nieuwe telefoon waar de herstelde data mag opgezet worden.

 

We werken voor het resultaat! Dit betekend dat je alleen zal moeten betalen als we je data hebben hersteld anders, is faalt het en zal je niets worden gevraagd.

Op een MacBook, iMac, of gecrashte computer

 

Je iMac gaat niet meer aan? Heb je koffie gemorst op je MacBook toetsenbord? Is je laptop constant het blauw scherm met “systeem herstel poging” aan het tonen?

 

Relax! We kunnen je harde schijf of SSD er uithalen en de data er af halen.

En het zal niet nodig zijn om het toestel eerst te herstellen. Soms is het niet de moeite waard om het toestel te herstellen, dat weten we. Maar vaak is er waardevolle data nog altijd op de machine.

 

Andere scenario’s zijn mogelijk. Als er een harde schijf in je computer zit kunnen we het simpelweg extracten en plaatsen in een case dat je externe harde schijf zal worden met je data.

We vragen 30 Euro incl. BTW voor deze operatie, alles inclusief.

Als je MacBook een SSD heeft dan afhankelijk van het formaat kunnen we het ofwel kopiëren naar een andere disk die je ons brengt. Of, als het een SSD is in 2.5 inch formaat kunnen we het ook in een externe case zetten voor de prijs van 30 EUR incl. BTW.

 

Als je harde schijf in een slechte conditie is, lees alstublieft het volgend punt.

 

In de meest recente MacBooks is het geheugen rechtsreeks gesoldeerd aan het moederbord. Als het moederbord zou aangeraakt zijn is het nodig om het te vermaken voor aan de informatie te kunnen. Niet mee inzitten, Dit is ook iets dat wij kunnen.

 

We werken voor het resultaat! Dit betekend dat je alleen zal moeten betalen als we je data hebben hersteld anders, is het gefaald het en zal je niets worden gevraagd.

Op een externe harde schijf, HDD, USB stick of SD kaart

 

Is je flash drive kapot? Je SD kaart wordt niet langer herkent of is corrupt? Je externe harde schijf maakt lawaai, knippert en/of wordt niet langer herkent? Je hebt per ongeluk belangrijke bestanden verwijderd?

 

Geen stress meer, wij kunnen je zeker helpen.

 

In deze gevallen werken wij een schatting uit. De schatting is gratis en wordt gecommuniceerd voor we iets doen, zonder enige verplichting. Bijvoorbeeld, een date herstellingen op een niet herkende of verwijderde harde schijf wordt aangerekend voor ongeveer 80 EUR incl. BTW

 

We werken voor het resultaat! Dit betekend dat je alleen zal moeten betalen als we je data hebben hersteld anders, is faalt het en zal je niets worden gevraagd.

bottom of page