top of page
ancre apple

 

Herstellingen Apple Brussel

Snelle Apple Herstellingen Zonder Afspraak in Brussel!

Scherm of batterij vervangingen en zo veel meer!

The Repair Club verwelkomt je zonder afspraak in de winkel in Brussel. Ons team zal je begeleiden door alle stappen met jouw MacBook, iMac, iPhone, iPad. ​

 

Na het bezoeken van een Appel Retail winkel zal je horen dat je hardware “vintage” is en niet langer ondersteund door Apple! The Repair Club biedt je een blijvende oplossing. ​

 

Er zal een complete diagnose worden gedaan voor je Apple product door onze specialist om te bepalen wat het probleem is en, je te voorzien van een accurate schatting voor de herstelling.

 

Je hebt een probleem met een van je Apple toestellen (MacBook, iphone,iPad, iPod, …), The Repair Club is hier om een snelle oplossing te bieden voor de reparatie van jouw Mac. Of voor het vervangen van alle soort componenten van je computer, smartphone of tablet.

The Repair Club is een expert in het herstellen van alle Apple producten.

We bieden een Apple onderhoud service voor het herstellen of vervangen van de kapotte delen van alle Apple modellen (MacBook keyboard, moederbord herstellingen, harde schijf herstellingen, Mac scherm, iPhone herstellingen, iPad Herstellingen,…) en al je niet weet waar het probleem zit, bieden wij gratis een diagnose en prijs schatting.

Omdat je Mac overal en altijd met jou mee gaat en minder krachtig wordt met de tijd, is het belangrijk om hem in goeie conditie te houden. Onze complete computer herstellingsservice is hier om hem sneller te maken een 2de leven te geven.

Als je niet langer meer aan de foto’s en video’s kan van je Mac harde schijf biedt, The Repair Club een Mac data herstellingsservice.

Herstel jouw Apple producten bij The Repair Club

  • We kennen de Apple computer reeks voor meer dan 6 jaar!

  • We hebben onze expertise in Mac ontwikkeld en geëvolueerd door te werken aan alle Apple modellen.

  • We bieden een kwaliteitsvolle Apple onderhoudsdienst aan, voor een betaalbare prijs en met een snelle service

Réparation_apple_bruxelles.jpg
bottom of page